Drifttekniker, Heltid

Om tjänsten

Omfattning
Heltid

Stad
Kristinehamn, Värmlands Län

Som drifttekniker här hos oss kommer du i huvudsak att arbeta med drift, underhåll, styr och regler. Detta sker främst inom vårt bolag inom industrifastigheter, men kommer även att innefatta bostadsbeståndet inom Kristinehamnsbostäder på sikt. Det tekniska arbetet i rollen kommer även att innebära installation, ventilation, el, sprinkler, tryckluft, brandlarm mm. Din roll är självständig, men du kommer att samarbeta med de leverantörer som vi har service- och samarbetsavtal med. Här får du även förmånen att arbeta nära våra hyresgäster, både kommersiella och privata. Tjänsten kommer också innebära arbete i Kristinehamnsbostäders bestånd som drifttekniker men även andra typer av reparationsarbete. Hos oss arbetar du dagtid från måndag till fredag. För att ta dig mellan de olika objekten i Kristinehamn med omnejd så har du tillgång till vår servicebil. Nuvarande i rollen kommer att gå i pension och vi söker nu en ersättare. Du rapporterar till fastighetschef.

I din roll som drifttekniker kommer andra arbetsuppgifter innebära:
- Reparationer, tex av vitvaror och VVS
- Ta emot och hantera felanmälningar
- Lägga in rutiner i digitala pärmar
- Delta i olika projekt, tex samordning vid ventilationsbyte eller energifrågor.

Tjänsten som drifttekniker är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har yrkeserfarenhet från drift- och underhållsområdet med en teknisk kompetens inom styr- och regler. Du ska även ha en god grund inom ventilation och värme. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort är ett krav. Vill du ges en möjlighet att skapa din egen roll med frihet under ansvar? Har du ett intresse av att få driva egna frågor? Lockas du av utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Är du en prestigelös person som har lätt för att samarbeta? Trivs du i en roll där du får ge service, underlätta kundens vardag och uppnå hög kundnöjdhet? Då kommer du att trivas här hos oss! Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Kristinehamnsbostäder AB (KRIBO)

Kristinehamnsbostäder är ett kommunalt bolag som skall verka på marknadens villkor. Bolagets verksamhet styrs ytterst av "Allbolagen", Aktiebolagslagen och Offentlighetsprincipen. Bolaget bildades 1995 och har sina rötter i de tidigare stiftelserna Bro och Malmen. Bolaget äger och förvaltar idag nästan 1400 bostäder, ett mindre antal lokaler, samt ett småföretagarcentrum. Bolagets anställda svarar för ledning och administration. Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll upphandlas på entreprenad. Vår vision är att vara "Det goda bostadsbolaget". Det betyder att vi är professionella men också att vi tänker med hjärtat, att vi eftersträvar kundnöjdhet i varje möte med kunden, att det sociala ansvaret ska stå i fokus och att verksamheten ska genomsyras av ett äkta engagemang för kunden. Våra värderingar; goda, unika, nytänkande och äkta ligger till grund för allt vi gör och hur vi gör det. Vi har en målstyrd verksamhet där vi sätter konkreta mål för att driva verksamheten framåt inom områdena för fastighetsbestånd, hyresgästinflytande, socialt ansvar, förvaltning och utveckling av bostadsområden samt hållbarhet (social, ekonomisk och ekologisk).

Om AB Kristinehamns Industrifastigheter (AKI)

Bolagets bestånd består i dag av Kroksvik 3:3 som är industrifastighet på ca 41180 kvm. I fastigheten finns ett antal hyresgäster som bedriver olika former av tillverkning. Marieberg 1:22 ca 1000 kvm som är vakant och Marieberg 1:31 som är ett småföretagarcentrum på ca 1400 kvm med ca 20 hyresgäster. Bolaget sköts och drivs av Kristinehamnsbostäders personal.

Om ansökan

Tjänsten har start omgående, så vänta inte med din ansökan, då rekryteringsarbetet med urval och intervjuer sker löpande. Vänligen bifoga CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv, vad som lockar med tjänsten och vad du kan tillföra. Sista ansökningsdag är 2021-11-07. Ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett problemlösningstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteringskonsulten har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryteringskonsult går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du sedan är en av dem som går vidare kommer du att få en länk till en videointervju. De som går vidare efter videointervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryteringskonsult för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju. Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Marianne Pettersson, tel 054-771 85 44. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se Välkommen med din ansökan!

Sökord: Drifttekniker, Drift och underhåll, Styr och regler, El, ventilation, Värme, Industrifastigheter, Kristinehamnsbostäder, Kristinehamn, Värmland, Adecco